arrow_drop_up arrow_drop_down

Minisymposium Rijker Verantwoorden

Mobiliseren, leren én laten zien wat je doet

14 mei 2020

Creëer een 'sense of being there'

We zijn nu een aantal jaar onderweg in onze zoektocht naar een rijkere verantwoording. Op steeds meer plekken worden rijke vormen van verantwoording ingezet om ingewikkelde maatschappelijke opgaven dichtbij te brengen. Dichtbij de betrokken partners, dichtbij bestuurders en dichtbij de burger. Een 'sense of being there' ontwikkelen, noemen we dat. In de veiligheidsketen zien we een forse toename van de inzet van Rijker Verantwoorden. Ook de zorg, de lokale overheid en uitvoeringsinstanties zijn voortvarend aan de slag. Bij het minisymposium brengen we de actuele inzichten en ervaringen bij elkaar en horen we ook graag van jou hoe je aankijkt tegen en bezig bent met nieuwe, andere, rijkere vormen van verantwoorden. Voorafgaand aan, tijdens en na afronding van de (maatschappelijke) opgave waar u voor staat.

"Er is een zoektocht gaande naar nieuw, anders, rijker verantwoorden: verantwoorden zoals het bedoeld is."
Joost Vos

Tijdens deze middag nemen wij je aan de hand van voorbeelden uit de praktijk mee door de veranderende wereld van verantwoording. We delen ervaringen met het verantwoordingsbeeld, die de basis vormt voor Rijker Verantwoorden, en er zullen lezingen worden gegeven met voorbeelden vanuit de Zorg, het Onderwijs en de Politie. Deze dag biedt de gelegenheid kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Waar en wanneer?

Wanneer: donderdag 14 mei 2020

Tijd: 13.30 - 17.00 uur

Waar: volgt

Organisator:

Joost Vos

Neem contact met ons op

Maak kennis met onze adviseurs en ontdek hoe je vorm geeft aan Rijker Verantwoorden. Hoe vertaal je de ambitie en prioriteiten naar een compleet en overzichtelijk plan? Zodat je je aanpak legitimeert en dat mensen worden gemobiliseerd om mee te doen.