Rijker Verantwoorden l Wat doen wij?

Agenda

18 september 2019, LocHal in Tilburg 

Tijdens dit congres presenteren we actuele bevindingen van rijker verantwoorden bij de aanpak van ondermijning.

EGPA Conference Belfast

ThisThe EGPA Annual Conference is at the core of the EGPA workings. The EGPA Conference is hosted each year in a different European Country. At this occasion, all the EGPA Study Groups organise sessions. The EGPA Conference is preceded by the 2 days PhD Symposium. The French Speaking Seminar also convene at this occasion


Tijdens deze conferentie (september 2019) presenteert Joost Vos samen met Enrico Bracci en Hans-Juergen Bruns een paper over Rijker Verantwoorden. Daarmee versterken we het theoretisch fundament van de methode.

Minisymposium Rijker Verantwoorden

Vaassen, 27 juni 2018

IRSPM 24hrs intensive workshop Glasgow

Joost Vos (RONT) en Christiaan Los (Politie eenheid Rotterdam) presenteren hun actieonderzoek 'Rijker Verantwoorden bij de aanpak ondermijning op Rotterdam Zuid' tijdens een 24hrs intensive seminar in Glasgow. 

Op de eerste middag laten we onze ervaringen kritisch toetsen door de wetenschap. Wat zijn onze bevindingen en inzichten over Rijker Verantwoorden? En wat zegt de wetenschap daarvan?

Op de tweede dag zal vanuit de wetenschap een studie over verantwoorden in de netwerksamenleving worden gepresenteerd en krijgen wij de kans te reflecteren op de waarde daarvan in de praktijk. Een super mooie kans om een nieuwe verdieping op onze kennis aan te brengen. 

Onze zoekvraag: tijdgrenzen van de verantwoording. Wij zeggen: verantwoording vooraf, tijdens en achteraf zijn onlosmakelijk verbonden. Het is één geheel. In veel wetenschappelijke literatuur wordt verantwoorden vooral gezien als legitimering achteraf. Onze vraag: kan je dat wel zo scheiden? Wat is eigenlijk het hart van verantwoorden? 

6 november 2018

Tuesday

06-11-2018

12:00

Studiemiddag Rijker Verantwoorden

Een middag voor adviseurs (intern en extern) die met het gedachtegoed van Rijker Verantwoorden aan de slag zijn of willen.

Alleen op uitnodiging

12 november 2018

Maandag

12-11-'18

13:00

Neem contact met ons op

Zelf iets organiseren over rijker verantwoorden? We denken en doen graag mee!