arrow_drop_up arrow_drop_down

Agenda

3e Minisymposium Rijker Verantwoorden 

Kantelend perspectief

Op 17 september 2020 organiseerden we het derde minisymposium over Rijker Verantwoorden. 

Dit mini-symposium staat in nieuw licht. Samen met de NSOB presenteerden we de bevindingen van een onderzoek waarin we vanuit politiek-bestuurlijk perspectief kijken naar rijker verantwoorden. Wat zijn eigenlijk de verantwoordingsvragen vanuit het perspectief van lokale en landelijke overheid? Hoe is de verantwoordingsdynamiek? Wat is de rol en invloed van pers en publiek? Hoe kan rijker verantwoorden bijdragen aan rekoefeningen in de publieke debat? 

Daarnaast was er opnieuw aandacht voor de basis: wat hebben we in de afgelopen jaren geleerd over rijker verantwoorden vanuit professioneel perspectief. Samen met Marjolein Markhorst (RIEC Noord-Holland) toonden we goede praktijken. 

In het tweede deel van het programma kregen deelnemers de kans om vanuit rijker verantwoorden in gesprek te gaan en te oefenen met instrumenten van het rijker verantwoorden. Voor het verslag, klik op onderstaande link:

 https://rijkerverantwoorden.nl/minisymposium2020/

Putten

Donderdag
17 september 2020
13:30

Trainingen

8

okt

2020

9:00

Introductietraining Rijker Verantwoorden

Kennismaking met Rijker Verantwoorden in één dag


22

okt

2020

9.00

Ambassadeurstraining Rijker Verantwoorden

Tweedaagse training (22 okt en 3 dec 2020) voor ambassadeurs die Rijker Verantwoorden willen aanjagen

Zelf iets organiseren over rijker verantwoorden?

Het overgrote deel van onze trainingen en workshops verzorgen we direct voor onze opdrachtgevers op locatie. We gaan direct met u aan de slag en passen rijker verantwoorden toe voor de opgave waar u voor staat. Dat kunnen zijn:

  • Een nieuwe strategie voor uw organisatie (hoe gaat u zichtbaar maken dat de strategie aan het gebeuren is?)
  • Kwaliteitsmanagement (hoe werkt u zichtbaar aan kwaliteit en toont u de geleverde kwaliteit iedere dag en jaarlijks via u kwaliteitsverslag)
  • Programma's
  • Projecten

 Neem contact met ons op!