Rijker Verantwoorden l Agenda
arrow_drop_up arrow_drop_down

Agenda

Minisymposium Rijker Verantwoorden

Tijdens deze middag nemen wij je aan de hand van voorbeelden uit de praktijk mee door de veranderende wereld van verantwoording. We introduceren het nieuwe verantwoordingsbeeld, wat de basis vormt voor Rijker Verantwoorden, en er zullen lezingen worden gegeven met voorbeelden vanuit de Zorg, het Onderwijs en de Politie. Deze dag biedt de gelegenheid kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

 MEER INFORMATIE & INSCHRIJVEN 

SPV te Vaassen

donderdag

23-5-'19

13:00

18 september 2019, LocHal in Tilburg 

Tijdens dit congres presenteren we actuele bevindingen van rijker verantwoorden bij de aanpak van ondermijning.

EGPA Conference Belfast

ThisThe EGPA Annual Conference is at the core of the EGPA workings. The EGPA Conference is hosted each year in a different European Country. At this occasion, all the EGPA Study Groups organise sessions. The EGPA Conference is preceded by the 2 days PhD Symposium. The French Speaking Seminar also convene at this occasion


Tijdens deze conferentie (september 2019) presenteert Joost Vos samen met Enrico Bracci en Hans-Juergen Bruns een paper over Rijker Verantwoorden. Daarmee versterken we het theoretisch fundament van de methode.

Minisymposium Rijker Verantwoorden

Vaassen, 27 juni 2018

IRSPM 24hrs intensive workshop Glasgow

Joost Vos (RONT) en Christiaan Los (Politie eenheid Rotterdam) presenteren hun actieonderzoek 'Rijker Verantwoorden bij de aanpak ondermijning op Rotterdam Zuid' tijdens een 24hrs intensive seminar in Glasgow. 

Op de eerste middag laten we onze ervaringen kritisch toetsen door de wetenschap. Wat zijn onze bevindingen en inzichten over Rijker Verantwoorden? En wat zegt de wetenschap daarvan?

Op de tweede dag zal vanuit de wetenschap een studie over verantwoorden in de netwerksamenleving worden gepresenteerd en krijgen wij de kans te reflecteren op de waarde daarvan in de praktijk. Een super mooie kans om een nieuwe verdieping op onze kennis aan te brengen. 

Onze zoekvraag: tijdgrenzen van de verantwoording. Wij zeggen: verantwoording vooraf, tijdens en achteraf zijn onlosmakelijk verbonden. Het is één geheel. In veel wetenschappelijke literatuur wordt verantwoorden vooral gezien als legitimering achteraf. Onze vraag: kan je dat wel zo scheiden? Wat is eigenlijk het hart van verantwoorden? 

6 november 2018

Dinsdag

06-11-'18

12:00

Studiemiddag Rijker Verantwoorden

Een middag voor adviseurs (intern en extern) die met het gedachtegoed van Rijker Verantwoorden aan de slag zijn of willen.

Alleen op uitnodiging

12 november 2018

Maandag

12-11-'18

13:00

Volg de lijn mobiliseren

Lees in de context wat anderen doen met rijkere verantwoording

Neem contact met ons op

Zelf iets organiseren over rijker verantwoorden? We denken en doen graag mee!