Rijker Verantwoorden l Wat doen wij?

Wat doen wij?

Mini-symposium Rijker Verantwoorden

Wat presteer je met jouw organisatie? Wordt het ( belasting) geld goed besteed? Aan wie verantwoorden we ons eigenlijk over deze vragen? En geeft dat energie? Dit zijn terechte vragen, die een geloofwaardig antwoord verdienen. En daar begint het probleem. Welk antwoord is geloofwaardig; en voor wie? Hoe weet je of hoe meet je dat je goed werkt? Welke normen hanteer je? Welke indicatoren kies je? Wie mag er over meepraten? Als deze vragen gesteld worden, komt het gesprek al snel op de schraalheid van een cijfermatig antwoord. Meer info

27 juni 2018

Woensdag

27-06-'18

13:00

Rijker beleid

We zijn gesprekspartner op strategisch niveau. Vanuit praktijkvoorbeelden van Rijker Verantwoorden. Met een heldere visie op verantwoorden in de netwerksamenleving. Vanuit de vijf principes van Rijker Verantwoorden. En boven al: Met aandacht voor de vragen van jouw organisatie.

Rijker plan

We organiseren workshops voor teams om te komen tot een verantwoordingsplan. Daarin komen we tot een overzicht van bestaande praktijken. En we kijken wat er af kan en wat er bij kan. Het resultaat van de workshop: overzicht over de verantwoording op een kleurrijke deurposter. En een concrete ambitie voor een paar initiatieven om het rijker te maken.

Rijkere praktijk

We ondersteunen jouw organisatie met concrete pilots en initiatieven: project(bege)leiding, hands-on mee doen in projecten, actieonderzoek. 

Rijkere workshop

Kennismaken met Rijker verantwoorden? Kies voor onze in-house introductieworkshop. Met voorbeelden en uitgangspunten. En meteen concreet aan de slag met voorbeeld uit de eigen organisatie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?