Een nieuwe standaard voor uw verantwoordingsrapportage

Verantwoordingsbeeld

Een dynamisch overzicht als basis voor voor een goed gesprek

Een sate-pen door de verantwoording

Gebruikers zijn verbaasd hoeveel ze al 'rijker verantwoorden' en hoe rijk het beeld is dat ontstaat!

De kern van jouw aanpak in beeld

Eén dynamisch document met de wereld van jullie werk in cijfers, letters, beelden en met een overzicht van belangrijke momenten van dialoog, zoals werkbezoeken, presentaties etc. Je navigeert gemakkelijk tussen de pagina's en maakt maximaal gebruik van bestaande informatie.

Een verantwoordingsbeeld in één dag

Over je werk is verrassend veel te tonen. En sterker nog: dat heb je al gedaan. Met deze workshop maak je in een dag een stevige aanzet voor een verantwoordingsbeeld. Na afloop van de dag maken we eerste versie van een dynamische presentatie die jullie theorie van verandering toont en op een interactieve manier inzichtelijk maakt met welke cijfers, beelden, verhalen, rapportages en overlegmomenten je laat zien waarmee je bezig bent, waarom en hoe het staat met inspanningen en resultaten!

Voor wie?

Managementteam

Je laat zien hoe je vorm geeft aan jullie missie en visie en maakt een rijke voortgangsrapportage die net zo veelzeggend is als een bloemrijk jaarverslag

Operationele teams

Jouw team stuurt zelf met de inzichten van deze rapportage en gebruikt dit voor de verantwoording aan de leiding, aan collega's en aan partners

Projectteams

De bedoeling en de voortgang van jouw project helder inzichtelijk op een manier die de nieuwe standaard wordt voor uw organisatie

Tijdens deze workshop helpen de consultants van RONT je om samen met jouw team een rijk beeld van uw aanpak te schetsen. 

We beginnen met het Rijker Verantwoordingsplan. Zo brengen we in beeld waar je mee bezig bent, waarom, hoe en wat je ervan verwacht.

Daarna maken we de stap naar het rijker verantwoorden. Wat heb je allemaal al gedaan? Welke cijfers heb je verzameld? Welke rapporten onderbouwen jullie aanpak of tonen tussenstanden? Welke beelden of flmpjes zijn er al?

Aan het einde van de dag staat jullie verantwoordingsbeeld in de grondverf. Met het materiaal van deze dag werken we jullie theorie van verandering uit en we verwerken de eerste rapporten, beelden en cijfers in de rapportage. Meer materiaal moet je misschien nog opzoeken of actualiseren. Dat kan je later gemakkelijk invoegen. 


De belofte: verantwoording is leuk geworden! En draagt bij aan inzicht en trots van jullie team!

Meer weten?

Vraag onze consultants voor een goed gesprek over deze aanpak.